New show announced in Mechelen at BazArtCafe on March 12, 2015

Carl Durant has recently added the following shows.

March 12, 2015 – Mechelen, Belgium – BazArtCafe
Address: Nauwstraat 10 – Map
Time : 8:00 PM
All Ages

Other Info:

BazArtCafe gaat sluiten (helaas !). Als een van de laatste “hoedconcerten” komt Carl Durant een solo optreden doen in ‘huiskamerstijl’. Verwacht je aan een intimistische setting met twee sets, even tijd voor een babel en drankje ertussen en nog wat meer erna.

Ruim de tijd om met deze singer songwriter uit Bierbeek bij Leuven kennis te maken en te horen hoe zijn muzikale roots eigenlijk helemaal van de west coast komen. Kan moeilijk anders, na 11 jaar daar in San Diego gewoond te hebben. Een nieuwe single is in de maak, en die is helemaal klaar voor de radio !

See Full Details

Vía Carl Durant Official News Feed